Meni nema veze boja glasa, niti jačina, koliko to da li mi je glazba koju sluzšam dobra. Adele i njenu Rollin In The Deep sam skužio još prije...
O blues-u (klik) i Definicije blues-a (klik).
Ta kakav bi to bio forum bez ovakve teme? :rolleyes1::D2 Ahora - vamos a disfrutar!! :love:
Hitovi poput ovog.
Kao što i naslov kaže - iz cijeloga svijeta. Za početak Zagorje:
Ova tema posvećena je američkim popularnim patriotskim pjesmicama i drugima koje imaju prepjeve na hrvatskom jeziku, kao što je ova - Yankee Doodle....
Tango glazba - dobar tekst pa preporučam pročitati (klik). Evo jedan od najstarijih u izvedbi Julia Iglesiasa.
Vidim da nema ovakve teme, pa eto da otvorim: :D2
Zabranjeno Pušenje Grupa je nastala 1980 godine. Glupsoni iz kvartova, ali na kraju balade sagradiše ,,moje snove''. Uspiješe. Shvatio neko...
AIWA AIWA - Nije neki spot, nije ’neka specijalna ljepota’ od pjevačice, ali je, zato, pjesma toliko zarazna da, jednostavno, zaslužuje biti uvodna...
jooj, kad se sjetim :love: :rofl: :luxhello: :tulum: :cheer: :cheer2: :drum: :lock1: :afro:
nije najčišći ton, ali je izvedba jedna od boljih, ako ne i najbolja, koja se može naći na netu (a da nije od Ivana Rebroffa).
Da vas čujem, poklonici žestoke "rafalne paljbe"... na gitari naravno. :D2:smokin::rockon::drum: Počet ću klasikom- pjesma "One" od Metallice....
'Dođi na morski greben' svakako nije najbolja, ali je zato ultra simpatična pa, evo, s njom startam temu na kojoj ćemo, zajedno, uživati u...
Jazz glazba je daleko više od onoga što se često misli. Bogat je predivnim pjesmama pa me čudi da nije već dobio svoju temu ovdje. Osobno, jazz...
Gospel - klik
Ovaj sam naslov stavila uvjetno jer nekako moram nazvati ovu vrstu glazbe . Znalci, prihvaćam ispravak.
Budući sam amaterka u pjevanju kao članica jednog uvaženog zbora, u kojem često pjevam solo, htjela bih više trenirati samostalno. Treba mi više...
Glazbenik koji je preminuo u nedijelju u svojoj 62 godini od raka . Stetson na glavi koje ga nikada nije napustao sa facom jednoga tipcnoga juznjaka...
Pojam potječe od arapske riječi savda i onačava ljubav(ni zanos); predstavlja poseban narodni muzički izričaj BiH. Sevdalinka je stoga naziv za,...
Kao sudioniku domovinskog rata puno su mi značile neke pjesme koje su ispjevane tijekom rata ili odmah poslije rata. One su, u određenim teškim...
Charles Aznavour rodjen Chahnourh Varinag Aznavourian (porijeklom je iz Armenije) rodjen je 24 maja 1924 u Parizu. Zivi vec dugo godina u Genčvi....
Francuska pjesma je sta bi se kod nas moglo nazvati popularna muzika . Ne znam kako bih to na nasem napisala ali to je jedan genre musical . Ona je...
Otvaram ovu temu u nadi kako ćemo zajedničkim snagama skupiti mnoooogo krasnih arija drevne Kine, Indije, Japana...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules