Ama, ovaj prvi se vidi do vrata, a onaj drugi, je brižan, reklamirao donje rublje nekad, pa mu se na slici vidi rub gaćica i op!- odmah sam bludnica.![]()
Ama, ovaj prvi se vidi do vrata, a onaj drugi, je brižan, reklamirao donje rublje nekad, pa mu se na slici vidi rub gaćica i op!- odmah sam bludnica.![]()
Jer sam uvjeren, da ni smrt, ni život, ni anđeli, ni poglavarstva, ni sadašnjost, ni budućnost, ni sila,
Ni visina, ni dubina, ni drugo kakvo stvorenje ne može nas rastaviti od ljubavi Božje, koja je u Kristu Isusu, Gospodinu našemu. Rimljanima 8:38, 39
NAJZANIMLJIVIJI video ikad! (krenite od treće minute)
Jer sam uvjeren, da ni smrt, ni život, ni anđeli, ni poglavarstva, ni sadašnjost, ni budućnost, ni sila,
Ni visina, ni dubina, ni drugo kakvo stvorenje ne može nas rastaviti od ljubavi Božje, koja je u Kristu Isusu, Gospodinu našemu. Rimljanima 8:38, 39
No, pa ovdje vlada zbrka.
Ja se uopće nisam referirao na upis s onom dvojicom, zato sam i stavio dva nono-a.
Moj se odgovor odnosio na tvoj prethodni upis i 'vjernost (uvijek istim) godinama'.
A ti pomislila da sam ja imputirao bludništvo.![]()
Ja sam i u ovome dosljedna.
Sean Connery![]()
Iznimna postignuća ostvarivali su samo oni, koji su se usudili vjerovati da u njima postoji nešto što je jače od okolnosti koje ih okružuju. Bruce Barton
Prebacila nas Enky s ljubavnog pdf-a na brbljanje o ženskim temama, hvala joj. Sad mogu lakše offat, a treba mi to kad mi je dijete pod temperaturom, pa mozak radi na rezervi...
Dakle, Medeari, ti voliš staru školu, gentlemane? Mr. Connery ima jako lijepu boju glasa, ostalo je ipak premacho za mene. Više mi je kao father figure, prestar za moj ukus.
Moj tip je (bio) tih, samozatajan, tip intelektualca s dobrim smislom za humor... nikako macho. Frajeri nisu dolazili u obzir, njih nisam ni registrirala...
A još sam se sjetila... nisam napisala da sam svog ljubimca br. 1. sa slike spazila u kanadskoj seriji 'Les Filles de Caleb' (Kalebove kćeri). Jel' koja od vas gledala možda? To mi je najdraža filmska ljubavna priča ikad. Rađena je po stvarnoj priči, pa možda i zato...
Ona je bila seoska učiteljica, on njen đak. (2 godine mlađi od nje, da ne bi bilo perverznih ideja)...
Evo malog klipića ako ikoga uopće interesira...To mi je jedna od najdražih scena...
Volim kad je muškarac-muškarac.
Pritom naravno ne mislim na onaj sirovi tip.
Daje mi nekako osjećaj zaštite, zamišljam da utonem u njegov zagrljaj i osjećam se dobro. Kao žena.
Pomalo se umorim od svakodnevnih bitki i garda jake žene pa dobijem potrebu pobjeći u toplu sexy luku
Vjerujem da presudnu ulogu tu ima inače moj pogled na muško-ženske odnose.
Mislim, radim na sebi samoj da bi bila što samostalnija, što neovisnija, da mogu biti sretna i sposobna i kad sam sama.
Međutim, uz nekoga, ne vidim razloga da budem baš u svemu takva.
Uživam u kavalirštini, u osjećaju da me maze i paze. I osjećaj krhkosti ponekad mi je prekrasan.
Ne zato jer to uistinu jesam već zato što znam da si mogu 'dozvoliti' takve trenutke.
Otud valjda sviđanje prema određenom tipu iako je i više nego očito da su psihičke karakteristike te koje cijenim a ne fizičke![]()
Iznimna postignuća ostvarivali su samo oni, koji su se usudili vjerovati da u njima postoji nešto što je jače od okolnosti koje ih okružuju. Bruce Barton